Van valamilyen támogatás a napelem rendszerekre? article

Frissítve 2 years ago szerző: Németh Balázs

Időről időre megjelennek pályázatok, melyek alkalmasak valamilyen formában napelemes rendszer finanszírozására. Jellemzően cégek, önkormányzatok, intézmények számára érhetőek csak el. Az esetek nagy részében az ilyen pályázatok csak néhány napig vannak nyitva, és csak azok tudnak pályázatot beadni akik felkészülten várják a pályázati kiírásokat.

A nagy kapkodásban sok hibás pályázat szokott bemenni, ezért többször előfordult, hogy újra megnyitották a pályázatot, majd szinte azonnal be is zárták.

Érdemes előre elkészített tervvel, és engedéllyel felkészülni az esetlegesen megnyíló pályázatokra. Jelenleg sajnos nincs társadalmi vitán olyan pályázat amivel kimondottan napelemes rendszereket lehetne finanszíroztatni.

Ha szeretné felkészülten várni a pályázatot akkor javasoljuk készíttessen egy tervet, vagy egy megvalósulási tanulmányt a kívánt napelemes rendszerről.

A pályázatokon kívül az új alternatív finanszírozási rendszerünkben tudnak a napelemes rendszert tervezők 30%-os állami támogatáshoz jutni!


Segített Önnek ez a cikk?